Apostolski nuncij u RH Giorgio Lingua predslavi Misu u Međugorju

Apostolski nuncij u RH Giorgio Lingua predslavi Misu u Međugorju

Svetu Misu koju će predslaviti nuncij Lingua moći ćete izravno pratiti putem Laudato televizije.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
11.07.2024 11:56

 

U programu Radiopostaje Mir Međugorje gostovao je međugorski župnik, fra Zvonimir Pavičić, koji je najavio događanja u župi Međugorje u srpnju i kolovozu, među kojima je i proslava Sv. Jakova – zaštitnika župe.

Za samo proslavu vjernici će se pripremati devetnicom koja započinje u utorak 16. srpnja.

''Tijekom devet dana mi franjevci koji djelujemo ovdje u župi slavit ćemo večernje svete Mise i propovijedati. Župljani će kao i za godišnjicu predmoliti krunicu i to će biti jedna priprava za proslavu našega nebeskog zaštitnika, kojeg ćemo proslaviti 25. srpnja središnjom Misom u Gaju koju će predslaviti mons. Petar Palić'', kazao je međugorski župnik, fra Zvonimir Pavičić.

Dodao je kako će apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, nadbiskup Giorgio Lingua, predslaviti večernje misno slavlje u nedjelju 14. srpnja u 19 sati u Međugorju, što je ujedno prvi put da apostolski nuncij iz Republike Hrvatske predslavi Misu u Međugorju.

''On je izrazio želju da bi došao u Međugorje i mi smo mu ponudili da predslavi misno slavlje u nedjelju navečer. Mislim da je lijepo da apostolski nuncij iz Republike Hrvatske dođe u Međugorje'', kazao je fra Zvonimir Pavičić, izvijestila je Radiopostaja Mir Međugorje.

Svetu Misu koju će predslaviti nuncij Lingua moći ćete izravno pratiti putem Laudato televizije.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: