Dođite na franjevačku duhovnu obnovu na Trsatu i u Slavonskom Brodu

Dođite na franjevačku duhovnu obnovu na Trsatu i u Slavonskom Brodu

Franjevci Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda nastavljaju s programom duhovnih obnova započetih u listopadu.

Autor
Laudato/M.B.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
16.11.2022 10:48

Duhovna obnova u svetištu Majke Božje Trsatske održat će se u subotu 19. studenog. Naslov ove duhovne obnove preuzet je iz Knjige proroka Jeremije: ''Ustani i siđi u kuću lončarevu – ondje ću ti objaviti svoju riječ''.

Idućeg dana, u nedjelju 20. studenog, održat će se duhovna obnova i u franjevačkoj crkvi Presvetoga Trojstva u Slavonskom Brodu, na temu: ''Kad Bog progovori po drugi put''.

Duhovna obnova u svetištu Majke Božje Trsatske, kao i u Slavonskom Brodu, započet će svetom Misom u 18:30 sati, nakon koje će uslijediti klanjanje i druženje.

Održati niz ovakvih duhovnih obnova, koje će biti obilježene različitim biblijskim citatima, želja je braće franjevaca kako bi sudionicima duhovne obnove Božja riječ bila vodilja za život i nakon završetka programa.

''Bez Riječi ništa ne postade'', riječi su sv. Franje. Riječ Božja stalna je poput nebesa, ona je ta koja nas vodi i koja ima moć spasiti naše duše, stoga je važno da ju upoznajemo i rastemo u duhovnosti upravo po riječima Svetoga pisma.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: