Duhovna Konferencija za žene u braku "Ružo otajstvena"

Duhovna Konferencija za žene u braku "Ružo otajstvena"

Konferencija se ove godine održava na temu: Nasljeđe svetih žena! Daj mi, Gospodine, da nasljedujem svete žene što im Pisma pohvale kazuju.

Autor
book.hr/Laudato/G.O.
Fotograf
Pixabay
Objavljeno:
 
25.04.2024 08:31

 

U Zagrebu će se u svibnju održati Duhovna konferencija za žene ''Ružo otajstvena'' (RO). Konferencija je projekt Oratorija za Mame iz Zagreba koji želi odgovoriti na potrebu za specifičnim i redovitim katoličkim pastoralom za udane žene i majke. Svrha konferencije je da žene provedu vrijeme u molitvi, predavanjima i razmatranju Božje riječi kako bi se približile Gospodinu – jedinome Izvoru života, i izgradile u njihovu pozivu kao kćeri Božje, supruge i majke.

DUHOVNA KONFERENCIJA PODIJELJENA JE U TRI TEMATSKE CJELINE:

1. dan konferencije: Majčinstvo (petak popodne) 
2. dan konferencije: Brak i osobni odnos s Bogom (subota) 
3. dan konferencije: Zajedništvo s Marijom (nedjelja) 

Na Facebooku i Instagramu (stranica ''Ljubav i poštovanje'') svaki dan možete pronaći kratku molitvu i poticaj koji vam može poslužiti kao izvrsno 'oružje' za obranu vaše obitelji i za vaše osobno posvećenje. Ovdje se možete prijaviti ako želite svakodnevnu molitvu i poticaj primati na adresu e-pošte. Uz svakodnevno usmjerenje, kratku molitvu i poticaje, saznat ćete o braku i svome supružniku, ali i sebi puno toga što će vam koristiti da obnovite ili čak spasite brak. Za sve to treba vam svega pet minuta. Potičemo vas, naravno, da odvojite i koju minutu više za sebe i svoju obitelj. 

Book

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: