Duhovna obnova za Hrvate u Austriji

Duhovna obnova za Hrvate u Austriji

Misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog, o. James Manjackal, u Austriji predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate.

Autor
Logos Christi/Laudato/G.O.
Fotograf
Pixabay
Objavljeno:
 
23.04.2024 12:23

 

Logos Christi najavljuje novu trodnevnu duhovnu obnovu koju će voditi o. James Manjackal, priznati misionar pape Franje i misionar sv. Franje Saleškog. Ovaj trodnevni duhovni seminar održava se od 31. svibnja do 2. lipnja 2024. u Rudolf-Wimmer-Halle u Altheimu, Austriji.

Trodnevna duhovna obnova, pod temom Primit ćete snagu Duha Svetoga koji će sići na vas i bit ćete mi svjedoci (Dj 1,8) nudi jedinstvenu priliku Hrvatima da prodube svoju vjeru, ostvare osobni rast i ojačaju svoj duh. Prijevod na hrvatski jezik je osiguran kako bi se omogućilo puno sudjelovanje i razumijevanje. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40 €, dok za grupe od 30 ili više osoba iznosi 30 € po sudioniku. Ulaz je besplatan za branitelje, djecu i mlade do 12 godina. Svećenici, časne sestre, sjemeništarci i novakinje također imaju pravo na slobodan ulaz te se mogu prijaviti putem e-pošte na adresu: info@logos-christi.com kako bi se registrirali i dobili dodatne informacije o sudjelovanju na događaju. Prijave za sudjelovanje vrše se putem formulara na službenoj mrežnoj stranici događaja: www.logos-christi.com.

Broj mjesta je ograničen!

Ova duhovna obnova pruža iznimnu priliku za duhovno jačanje i zajedničku molitvu. Otac James Manjackal dijelit će tijekom trajanja seminara svoje bogato duhovno iskustvo i pouke, pružajući dublje razumijevanje vjere. Za sve dodatne informacije o trodnevnoj duhovnoj obnovi, prijavama i organiziranim prijevozima, posjetite službenu mrežnu ustranicu www.logos-christi.com.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: