Duhovni programi za osnovnoškolce u sjemeništu na Šalati

Duhovni programi za osnovnoškolce u sjemeništu na Šalati

Odgojiteljski tim Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, u dogovoru s Povjerenstvom za duhovna zvanja Zagrebačke nadbiskupije, organizira duhovne programe za osnovnoškolce, kojima im se omogućuje lakše prepoznavanje i kasnije ostvarenje duhovnog poziva.

Autor
medjubiskupijsko.sjemeniste/Laudato/F.P.
Fotograf
medjubiskupijsko.sjemeniste
Objavljeno:
 
04.09.2021 13:50

 

Sjemenište sukladno tomu organizira dva projekta, kao i ranijih godina, koji su lijepo zaživjeli ne samo u Zagrebačkoj nadbiskupiji već i u čitavoj Zagrebačkoj crkvenoj pokrajini. Svaki od njih odvijat će se prilagođavajući se aktualnim protuepidemidemijskim mjerama.

Projekt 'Vikend u sjemeništu' okuplja dječake sedmih i osmih razreda osnovnih škola koji u svojoj nutrini osjećaju duhovni poziv, a projekt 'Prve subote' vezan je uz dekanatske susrete ministranata po dekanatima Zagrebačke nadbiskupije.

Za sudjelovanje u projektima dekani ili župnici/župni upravitelji mogu kontaktirati rektora Matiju Pavlakovića na broj 099 649 331 ili na adresu e-pošte: medjubiskupijsko-sjemeniste@gmail.com.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: