Duhovni vikend u Kutjevu: "Svjetlom svojim odnosiš moj mrak"

Duhovni vikend u Kutjevu: "Svjetlom svojim odnosiš moj mrak"

Duhovni vikend održava se od 16. do 18. kolovoza.

Fotograf
Grad Kutjevo
Objavljeno:
 
17.08.2024 09:20

 

U petak gostuje fra Ivan Matić koji će predslaviti svetu Misu uz glazbenu pratnju Zbora mladih "Gaudium", a nakon toga uslijedit će euharistijsko klanjanje. U subotu dopodne biti će radionice za djecu kako bi i oni doživjeli vjeru na način prilagođen njima. Istoga dana od 20 sati fra Marin Karačić će, uz glazbenu pratnju klape "Sveti Lovro", slaviti svetu Misu, a nakon toga slijedi veliki duhovni koncert grupe Emanuel i fra Marina Karačića. Zadnjeg dana Duhovnog vikenda svetu Misu će predslaviti kutjevački župnik Josip Marić, a uveličat će ju Kutjevački tamburaški orkestar prigodnim duhovnim pjesmama.

Vrijedi istaknuti kako je ovaj događaj podržalo i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s više od 13 tisuća eura. "Budući da je ovo prilika da zajedno slavimo Boga, družimo se i upoznajemo, pozivamo vas da dođete u Kutjevo na Duhovni vikend. Ako ste zainteresirani doći organizirano, spremni smo ponuditi vam dodatan sadržaj prema vašim potrebama i interesima (posjet vinarijama, kulturnim znamenitostima, smještaj i dr.)", poručuju organizatori.

Više informacija/prijave:

Telefonski broj: 098 362 145 (Matea Bilić)

E-adresa: grad@kutjevo.hr

DUHOVNI VIKEND

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: