Hrvatsko nadzemlje najavljuje i poziva na susret mladih grada Splita pod nazivom "MLADI VS CRKVA"

Hrvatsko nadzemlje najavljuje i poziva na susret mladih grada Splita pod nazivom "MLADI VS CRKVA"

U goste dolazi franjevac konventualac i organizator Antunovskog hoda mladih, fra Stjepan Brčina. 

Autor
Hrvatsko nadzemlje/Laudato/F.P.
Fotograf
Hrvatsko nadzemlje
Objavljeno:
 
14.05.2024 13:41

 

U svijetu gdje su tradicija i promjene često u suprotnosti, mladi stoje na raskrižju između prošlosti i budućnosti. Je li to stvarno tako? Trebaju li mladi Crkvu? Ili je možda bolje upitati treba li Crkva mlade? Što ako su mladi upravo oni ključni igrači koji mogu oživjeti duh Crkve? Mogu li njihove ideje i energija biti svježi vjetar koji će pročistiti naš duhovni zrak? 

U goste dolazi franjevac konventualac i organizator Antunovskog hoda mladih, svima nam dobro poznati fra Stjepan Brčina. Njegov novi način evangelizacije sigurno donosi odgovore na naša pitanja. Na samom susretu progovorit će o ulogama mladih u Crkvi te o svojim iskustvima s mladima koje dobiva svakog četvrtka u bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu. 

Tek što Susret hrvatske katoličke mladeži prođe, na novi susret Hrvatskog nadzemlja moći ćete doći. Susret će glazbeno animirati Papa bend koji nam stiže iz Solina. 

Treća je srijeda ovaj mjesec 15. svibnja, a susret se održava po dobrom starom običaju u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u 20:30. 

Za vrijeme trajanja susreta u kapelici Nadbiskupskog sjemeništa moli se krunica, pa tko god osjeti potrebu, može doći i na molitvu. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: