Humanitarni koncert ''Kap kulture na dlanu najpotrebnijih'' ove nedjelje u riječkoj kapucinskoj crkvi

Humanitarni koncert ''Kap kulture na dlanu najpotrebnijih'' ove nedjelje u riječkoj kapucinskoj crkvi

Na repertoaru će se naći najpoznatija djela Bacha, Händela, Mozarta, Vivaldija, Rossinija, Lisinskog i drugih poznatih autora.

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Udruga Dijamant klasika
Objavljeno:
 
14.04.2023 17:35

Humanitarni koncert ''Kap kulture na dlanu najpotrebnijih'' održat će se ove nedjelje u kapucinskoj crkvi u Rijeci. Cilj je prikupljanje donacija za pomoć riječkoj Socijalnoj samoposluzi ''Kruh sv. Elizabete''.

Organizator humanitarnog koncerta je Udruga Dijamant klasika u suradnji sa Socijalnom samoposlugom ''Kruh sv. Elizabete''. 

Ulaz je slobodan, a na ulazu će volonteri Socijalne samoposluge prikupljati donacije za beskućnike u obliku prehrambenih proizvoda ili novca. 

"Naši glazbeni umjetnici poklanjaju ovaj duhovni koncert svim dobrim i plemenitim ljudima koji pomažu najpotrebitijima", poručuju organizatori te najavljuju da će se na repertoaru naći najpoznatija djela Bacha, Händela, Mozarta, Vivaldija, Rossinija, Lisinskog i drugih poznatih autora. 

 

Najava koncerta

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: