Humanitarni koncert ''Vatra'' treću godinu zaredom u Širokom Brijegu

Humanitarni koncert ''Vatra'' treću godinu zaredom u Širokom Brijegu

Molitvena zajednica Mlado Sunce zajedno sa svojim suradnicima najavljuju treći humanitarni koncert duhovne glazbe "Vatra" 9. prosinca u dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Autor
molitvena zajednica Mlado Sunce/Laudato/F.P.
Fotograf
umomsrcuvatra.info/Laudato/F.P.
Objavljeno:
 
23.11.2023 11:11

 

Široki Brijeg ugostio je dva velika duhovno-glazbena događaja u Hercegovini u 2021. i 2022. godini. Dvorana na Pecari primila je neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvata poput Alana Hržice, Petra Buljana iz Božje pobjede, fra Marina Karačića, zbora Mihovil, sestara Ramljak. U ovogodišnjem koncertu očekuje nas gostovanje dviju iznimno poznatih gtupa moderne kršćanske duhovne glazbe: Amorose i Emanuel iz Zagreba.

Duhovna glazba postala je neizostavan dio molitvenih susreta i pomaže današnjem dubljem zbližavanju čovjeka i Boga. Očekuje vas iznimno dobra duhovna atmosfera kao i proteklih godina na Pecari. Informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica možete pratiti na službenoj stranici organizacije www.umomsrcuvatra.info.

Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica i za evangelizacijske projekte zajednice.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: