IV. obiteljski dan na Kupresu

IV. obiteljski dan na Kupresu

Sljedeći vikend!

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
19.07.2021 09:08

 

Na Kupresu će 24. i 25. srpnja biti obilježen IV. obiteljski dan u Bosni i Hercegovini. Ujedno će biti proslavljen Prvi svjetski dan djedova i baka i starijih osoba.

Misu uočinicu u subotu 24. srpnja u 19 sati predslavit će predsjednik Vijeća za obitelj BK-a BiH, banjolučki pomoćni biskup, mons. Marko Semren. Slijedi u 20 sati jednosatno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

U nedjelju 25. srpnja svečano euharistijsko slavlje u 11 sati predslavit će vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić, u zajedništvu s biskupima BK-a BiH. Pjevat će mladi župe Kupres. Nakon popričesne molitve bit će podjela pisanih apostolskih blagoslova bračnim parovima koji obilježavaju 25. ili 50., odnosno 60. obljetnicu braka.

Nakon Mise bit će neformalno druženje u župnom pastoralnom centru, u kripti crkve, tijekom kojeg će pjevati etnogrupa 'Čuvarice' iz Prozora, koja će također animirati liturgijsko pjevanje na misnim slavljima.

IV. obiteljski dan na Kupresu

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja