Jubilarni peti koncert "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Jubilarni peti koncert "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Peti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa" održat će se u Voloderu 8. lipnja, uoči proslave zaštitnika župe, sv. Antuna Padovanskog, kojem je koncert i posvećen, s početkom u 21:00.

Autor
Ljiljani - pjesma za nebesa/Laudato/F.P.
Fotograf
Ljiljani - pjesma za nebesa
Objavljeno:
 
09.05.2023 11:56

 

Ove godine na koncertu će nastupiti grupa ''Infinitas'', koja se proslavila 2015. na regionalnom glazbenom natjecanju ''X-factor'', voditelj slavljeničkog tima Doma molitve Sebastijan Pešorda i Nika Pastuović, talentirana i mlada glazbenica koja nastupa na raznim glazbenim događajima, festivalima, kulturnim manifestacijama te humanitarnim i vjerskim koncertima.

Do sada su na Ljiljanima nastupili: Ivana Marić, Alan Hržica, Vanessa Mioč, Marina Matošević, Rafael Dropulić, Sestre Palić, Ivana Husar Mlinac, Stjepan Lach, Marko Kutlić i Dominik Lučić.

Koncert okuplja velik broj ljudi za jedno malo mjesto poput Volodera te nadahnjuje ljude i daje im udio duhovnog mira koji je svima potreban. Cilj je koncerta približiti ljude Bogu i stvoriti nova obraćenja. Svi mladi iz župe ovaj projekt rade u potpunosti volonterski. Ulažu svoje vrijeme i naviještaju ljubav prema Bogu, a sve na dobrobit drugima.

Zbog radova na autocesti A3, između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ, te povremenih gužvi koje se stvaraju, organizatori poručuju da na koncert krenete nešto ranije.

Više o koncertu pogledajte na Instagram profilu ili Facebook profilu Župe Voloder 

ljiljani

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: