KBF u Zagrebu organizira simpozij o životu i djelu kardinala Kuharića

KBF u Zagrebu organizira simpozij o životu i djelu kardinala Kuharića

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira znanstveno-teološki simpozij ''Život i djelo kardinala Franje Kuharića'' koji će se održati 1. i 2. srpnja 2022. u Zagrebu, u dvorani ''Vijenac'' Nadbiskupijskog pastoralnog instituta (Kaptol 29 A).

Autor
KBF Zagreb/Laudato/F.P.
Fotograf
KBF Zagreb
Objavljeno:
 
28.06.2022 11:46

 

Simpozij će biti otvoren u petak u 8:30. Na početku, prigodne govore uputit će veliki kancelar KBF-a u Zagrebu, zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić; apostolski nuncij u RH, mons. Giorgio Lingua; predsjednik HBK-a, zadarski nadbiskup Želimir Puljić i dekan KBF-a u Zagrebu, prof. dr. Josip Šimunović.

Prvoga dana bit će održana četiri zasjedanja. Među brojnim predavačima bit će i mons. Puljić te umirovljeni mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić.

U subotu će program biti nastavljen s još dva zasjedanja. Na kraju svakog zasjedanja bit će održana rasprava, a simpozij će biti zaključen plenarnom raspravom.

Cijeli program simpozija dostupan je na mrežnoj stranici KBF-a.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: