Koncert "Domu mom" u Areni Zagreb

Koncert "Domu mom" u Areni Zagreb

Veliki koncert domoljubne glazbe održat će se 13. siječnja 2024.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
10.01.2024 20:00

 

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024. u 20 sati u Areni Zagreb. Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena. Dosad su svoje sudjelovanje potvrdili: Mate Bulić, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Zorica Kondža, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić,Klapa ‘Sv. Juraj’ HRM,  Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Tiho Orlić, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Pava, Josipa Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić, Adalbert Turner Juci, Vokalisti trogirske katedrale i ansambl ‘Jedinstvo’.

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Orkestrom ravna Ante Gelo.

Laudato TV, koji je kao organizator koncerata ''Progledaj srcem'' afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.

''Vjerujemo da se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima'', izjavila je izvršna producentica koncerta 'Domu mom' Ksenija Abramović.

Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

1

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: