Koncert duhovne glazbe ''15 godina zajedno'' Zvonimira Kalića

Koncert duhovne glazbe ''15 godina zajedno'' Zvonimira Kalića

Koncert duhovne glazbe ''15 godina zajedno'' održat će se 3. 12. 2023. u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 20 sati.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
03.12.2023 13:41

 

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada (autor, kantautor i izvođač), djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata (Josipa Dević, Viktor Kesler, Goran Kovačić), kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji također slavi, ali deset godina postojanja.

U Zvonimirovih 15 godina rada utkalo se puno lijepih pjesama, suradnji, prijateljstava, Božje prisutnosti i milosti. Želja mu je sve te godine svesti u jednu glazbenu večer u kojoj će zahvaliti Gospodinu na tom zajedništvu i blagoslovu.

Glazbenu večer dodatno će upotpuniti gosti, vlč. Ivan Begović i grupa Emanuel, te promocija nove pjesme pod nazivom ''Tvoj do beskraja'' za koju tekst potpisuje Slaven Katić, a glazbu i aranžman Viktor Kesler. Nakon koncerta bit će promocija pjesme i u radijskom eteru.

Bandu Noelu koji će glazbeno animirati cjelovečernji koncert, pridružit će se i vanjski suradnici na saksofonu, gitari, harmonici i perkusijama. Program koncerta vodit će Maja Muškić.

Zvonimir Kalić & band Noel pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu. Ulaz je slobodan!

Zvonimir za svoje uspjehe na duhovnom i životnom putu zahvaljuje roditeljima i teti koji su mu u svemu velika potpora. Ono što ga pjevajući duhovne pjesme posebno veseli jest snaga koja iz njih dolazi, te smatra kako je ljepota duhovne glazbe u spoju molitve, vjere i ljubavi prema Gospodinu koji nas neizmjereno ljubi, čuva i vodi.

 

kalić koncert 15 godina

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: