Korizmena duhovna obnova Molitvene zajednice ''Nanovo rođeni'' u Sarajevu

Korizmena duhovna obnova Molitvene zajednice ''Nanovo rođeni'' u Sarajevu

Molitvena zajednica ''Nanovo rođeni'' iz zagrebačke župe Botinec od petka do nedjelje organizira korizmenu duhovnu obnovu u crkvi sv. Franje Asiškog na Dobrinji u Sarajevu. 

Objavljeno:
 
09.03.2022 16:03

 

Kroz tri dana programa, mladi iz Zagreba govorit će o trima službama na koje smo svi po krštenju pozvani i osposobljeni – kraljevska, svećenička i proročka služba. Sudionici će moći čuti i osobna svjedočanstva vjere, a molit će se i za izljev Duha Svetoga.

Program počinje u petak, molitvom svete krunice u 17:30 sati, a uslijedit će pobožnost puta križa i sveta Misa. Predstavljanje molitvene zajednice na rasporedu je u 19:15 sati, a klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom sa zazivom Duha Svetoga i pojedinačna molitva su u 20 sati.

Subotnji program počinje u 10 sati, slavljenjem i molitvom, nakon čega će uslijediti nagovori na temu ''Kraljevska i svećenička služba'' sa svjedočanstvima mladih. Od 13 do 16 sati je pauza, nakon čega se nastavlja s poslijepodnevnim programom u 16 sati, a nagovor je na temu ''Proročka služba''. 

Pobožnost svete krunice počinje u 17:30, a sveta Misa u 18 sati, nakon koje će uslijediti nagovor na temu ''Nova evangelizacija'', uz svjedočanstva mladih. U subotu program završava klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom uz pokorničko bogoslužje.

U nedjelju program počinje u 9:30 sati, molitvom svete krunice, sveta Misa je u 10 sati, a nagovor je na temu ''Formacija po bl. Ivanu Merzu''. Program završava pojedinačnim blagoslovom i molitvom zahvale.
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: