Laudato TV i ovaj Božić provodi s vama

Laudato TV i ovaj Božić provodi s vama

Laudato TV i ovaj Božić provodi s vama uz papu Franju i prijenos Mise iz Vatikana, specijalnu božićnu emisiju s poznatim gostima, premijere igranih filmova, novi nastavak legendarne ''Božanstvene komedije'', blagdanske recepte u ''Kuhinji sv. Hildegarde'' i novu gastroemisiju ''Svi za stol'', a pritom slavi i svoj SEDMI ROĐENDAN.
 

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
17.12.2021 09:56

 

Božićni specijal
Obiteljska televizija Laudato TV prirodno tijekom blagdana okuplja veći broj gledatelja za koje ponovno priprema božićni specijal. U blagdanski studio ušetat će tako niz dragih i poznatih gostiju, među kojima i Marija Husar koja će u razgovoru s urednicom Mirnom Sigetić otvoriti spomenar i zapjevati uz glasovir. Daniel Vorih saznat će kako svećenici provode Božić. Znamo sve o hitnim službama koje rade kad su svi ostali u slavljeničkom okruženju, a sada i to kako svećenici slave ovaj obiteljski blagdan kad nakon bogoslužja vjernici odu na obiteljska slavlja. Kako je to slaviti Božić u obitelji s osmero djece, saznat ćemo u dijelu u kojemu urednica i voditeljica Diana Tikvić ugošćuje mladu deseteročlanu obitelj Hadžić. Što nam donose legendarni likovi u novoj sezoni humoristične emisije ''Božanstvena komedija'', ispitat će voditeljica Zrinka Glavaš. Zlatne savjete vezane uz prirodu, zdravlje i Božić prenijet će nam fra Juro Marčinković koji u društvu urednice emisije Kristine Pasarić sa širokih terena Lijepe Naše stiže u studio. Sve što vas očekuje na Stadionu ''Maksimir'' na najvećem duhovno-glazbenom spektaklu ''Progledaj srcem 2022.'', objasnit će organizatori koncerta. U studiju će se voditelju koncerta Marinu Perišu pridružiti glavna urednica Laudata, Ksenija Abramović, glazbeni producent i skladatelj Goran Kovačić te sestre Palić. O kretanjima suvremene duhovne glazbe saznat ćemo s terena u Međugorju, kamo naša ekipa odlazi razgovarati i pjevati s najtraženijim autorima protekle godine, fra Marinom Karačićem i Lucijom Zovko. Između segmenata specijala vidjet ćemo aktualne priče iz dopisništava s kadrovima božićnog ozračja iz hrvatskih gradova, opustiti se uz prigodne glazbene spotove, recepte iz emisije ''Kuhinja sv. Hildegarde'' te vidjeti blagdansko ozračje u prostorima obiteljske televizije Laudato.

Božanstvena komedija
Božanstveni momci (sada već poneki muževi i muškarci) novu sezonu svoje ''Božanstvene komedije'' otvaraju na Badnjak. Odmah idu ''u glavu'' i pripremaju iznenađenje, ali i mnogo smijeha kroz koji ćemo nešto i naučiti. Jer na zabavu s njima jesmo naučili! Tema božićne emisije jesu 'Mirotvorci', i govori o potrebi za pomirenjem među ljudima, o nužnosti zacjeljivanja rana u društvu i prevladavanju podjela. Gosti su: fra Ante Vučković i Ljubica Duspara.

Svi za stol
U zemlji u kojoj dominira kvaliteta namirnica, vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a ''fine dining'' za obiteljski stol. Nova kulinarska emisija na TV sceni, u kojoj priznati chef Hrvoje Kroflin, voditelj ponajboljeg hrvatskog restorana ''ManO2'', poznate okuse slaže u novo ruho. Uz Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Gabrijela Marića i poznate goste iz javnog života, emisija objedinjuje pripremu, serviranje i druženje. Samo mi pozivamo: ''Svi za stol!'' U božićnim emisijama chef Kroflin spremio je blagdanski objed, a u goste na Badnjak stižu Ivana Husar Mlinac i Goran Kovačić te na Božić Željko Krušlin Kruška.  

Premijere filmova
Tri kralja, (''We Three Kings''), SAD, 2020.
Scenarij i režija: Joseph Graber, Stacie Graber.
Glume: Rebecca St. James, Michael W. Smith, Nise Davies.
Amy, Catherine, i Charles Fay jedva čekaju dolazak svog ujaka za Božić. To je prva godina otkako im je mama preminula i djeca zajednički nastoje ispuniti prazninu. Odluče postaviti božićnu predstavu u crkvi. Uz pomoć ujaka Henryja i njegove pjesme ''Tri kralja'', priredba ostvari uspjeh u zajednici, a djeca nauče sve o Isusu i darovima koje su mu donijela tri kralja. 

Dar Božića (''The Gift of Christmas''), SAD, 2020.
Redatelj: Tom Whitus.
Glume: Bruce Davison, Dee Wallace, Jenn Gotzen.
Božićno je vrijeme u domu Georgea i Denise Barnett u Kentuckyju. Ukrasi su postavljeni i djeca su nasmijana, ali nije sve u redu. George je zabrinut za svog prijatelja Dona Forda koji ima problema s kćeri, a voditeljica crkvenog zbora Denise brine se oko koncerta koji organizira na Badnjak. Dodatno, Georgeov brat gitarist Allen nije ispunio obećanje da će se vratiti iz Los Angelesa. S obzirom na to da Donova kći Celia pokušava ostvariti glumačku karijeru u Hollywoodu, George smisli plan. Allen treba dovesti Celiju kući, ali to je lakše zamisliti nego ostvariti. I kao da tu zavrzlamama nije kraj, Denisini roditelji neplanirano dođu u posjet i njezina solistica ne može pjevati na koncertu. 
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: