Natječaj za 18. HosanaFest 2023.

Natječaj za 18. HosanaFest 2023.

Organizacijski odbor HosanaFesta raspisuje natječaj za prijem novih skladbi za HosanaFest. Festival će se održati u nedjelju 8. listopada 2023. u Subotici.

Autor
HosanaFest/Laudato/F.P.
Fotograf
HosanaFest
Objavljeno:
 
30.01.2023 19:55

 

U tu svrhu Organizacijski odbor HosanaFesta raspisuje natječaj za prijem novih skladbi koji će biti otvoren od 1. veljače do 1. travnja.

Slogan ovogodišnjega 18. Festivala hrvatskih duhovnih pjesama HosanaFest glasi: “Rastimo u vjeri i množimo ljubav” (2 Sol 1,3). Skladbe poslane na natječaj tematski moraju imati kršćanski karakter; ne smiju biti dulje od 4 minute, ne smiju biti već objavljene niti javno izvedene. U prijavi trebaju biti potpisani autori glazbe, teksta i obrade.

Prijava na natječaj dostavlja se na CD-u ili putem elektroničke pošte, a obavezno mora sadržavati oglednu demosnimku pjesme, tekst pjesme, kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podatcima (adresa, telefonski borj, e-adresa, web i sl.), te navesti zajednicu u kojoj se djeluje i potvrdu svećenika. Još jedna važna napomena: autor i glavni izvođač pjesme ne smije biti mlađi od 16 godina, a vokalnoistrumentalni sastav ili zbor ne smije imati više od 15 osoba.

Radove slati ili dostaviti na adresu: “HosanaFest 2023.” Limska 3, 24000 Subotica Vojvodina – Srbija, tel. +381(0)64/4616-394 ili na e-adresu: hosanafest@yahoo.com

Rezultati natječaja bit će autorima javljeni do 20. travnja 2023. Izvođači čije se skladbe uvrste u program Festivala studijsku snimku dotične skladbe te njezinu matricu trebaju dostaviti u roku do 60 dana po javljanju rezultata. Više informacija potražite na mrežnoj stranici Festivala: https://hosanafest.org/ 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: