Natječaj za dodjelu stipendija i novčanih pomoći Zaklade "Blažena Marija Petković"

Natječaj za dodjelu stipendija i novčanih pomoći Zaklade "Blažena Marija Petković"

Zaklada ''Blažena Marija Petković'' raspisuje natječaj za dodjelu stipendija i novčanih potpora za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2022./2023. godini.

Autor
Zaklada "Blažena Marija Petković"/Laudato/F.P.
Fotograf
Zaklada "Blažena Marija Petković"
Objavljeno:
 
30.08.2022 19:19

 

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 1. do 10. rujna 2022. godine, a objavljen je na mrežnoj stranici www.marijapropetog.hr gdje se može preuzeti obrazac potreban za prijavu na natječaj. Svi koji konkuriraju na natječaj dužni su ispuniti obrazac prijavnice, u obrascu napisati molbu i vlastoručno potpisati. Uz prijavnicu potrebno je dostaviti preporuku župnika i dokumente koji potkrepljuju navedeno u prijavnici (mogući dokumenti navedeni su u obrascu, potrebno je pažljivo iščitati cijelu prijavnicu i postupiti po uputama).

Prijavnica s molbom i prilozima šalje se poštom na adresu: Zaklada ''Blažena Marija Petković'', Šestinski vijenac 3, 10000 Zagreb s naznakom ''Povjerenstvo za natječaj''.

Dodatne obavijesti kao i obrazac prijavnice za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade ''Blažena Marija Petković'', s. M. Jasne Crnković, e-adresa: zaklada.bmp@kcerimilosrdja.hr, telefonski broj: +385977535988.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja