Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Dubrovniku

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Dubrovniku

Povodom Međunarodnog dana obitelji, koji se obilježava u subotu 15. svibnja, Obiteljsko savjetovalište i Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije priređuju niz online izlaganja na temu obitelji i roditeljstva.

Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
10.05.2021 12:33

 

Toga dana na YouTube kanalu Dubrovačke biskupije od 20 sati moći će se pratiti niz od pet desetominutnih online predavanja, a predavanja će održati volonteri Obiteljskog savjetovališta, četiri psihologa i socijalna radnica. Predavači su: Jelena Bupić, Katarina Gjenero, Ana Vidak, Renata Tolja i Kate Tia Divizić, prenosi IKA. 

Istim povodom u suradnji s Kinematografima Dubrovnik za obitelji su organizirane dvije besplatne projekcije filma 'Život je lijep' (La vita e’ bella) koje će biti prikazane u kinu 'Visia' u petak 14. svibnja, u 16:30 sati i u 18:45 sati. Zbog epidemioloških mjera na svakoj projekciji može biti 35 osoba, pa je potrebno prethodno se najaviti za željeni termin i to isključivo na adresu elektronske pošte Obiteljskog savjetovališta: obiteljsko.savjetovaliste@dubrovacka-biskupija.hr i to do petka 14. svibnja do 10 sati.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja