“OsnaŽENA”: Konferencija za žene koje žele rasti u vjeri!

“OsnaŽENA”: Konferencija za žene koje žele rasti u vjeri!

''Tvoj život ima smisla, imaš svoju misiju!'' poručuju organizatori ovog događaja.

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Facebook / Eho projekt
Objavljeno:
 
26.03.2023 13:38

 

Molitvena zajednica “Eho” u subotu 1. travnja organizira konferenciju za žene pod nazivom “OsnaŽENA”, namijenjenu svim ženama koje žele rasti u vjeri, slaviti Boga, moliti, slušati kvalitetna predavanja i sudjelovati u grupnom radu. 

Svoja iskustva sa sudionicama će podijeliti Kornelija Palić Papafava, supruga, majka i glazbenica, koja će govoriti o tome kako uskladiti brak, karijeru i služenje Bogu; Ana Buljan, članica Božje pobjede, koja će govoriti o tome kako proslavljati Boga u teškim trenutcima; Marija Ćališ, odgajateljica i logoterapeutica, koja će se usmjeriti na temu iscjeljenja ženinih emocija; Marija Ćurlin, profesorica na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, govorit će o Billingsovoj metodi; Sandra Sharp, voditeljica tečaja životnih vještina “Raširiti krila“ pri Udruzi Fokus, otvorit će temu granica, a Rahela Grozdanov, koordinatorica Hrvatskog tima za prevođenje kršćanskih pjesama “Worshipvisioncroatia”, govorit će o tome kako ne smijemo zanemariti i propustiti Božji poziv.

''Ovom konferencijom želimo potaknuti i ohrabriti žene kako bi u sebi otkrile identitet djeteta Božjeg. Želimo im ponuditi novi vjetar u leđa, motivirati ih i potaknuti na neke promjene u životu. Želimo svima poručiti da je žena snažna i sposobna suočiti se sa svime jer Bog joj je dao tu snagu. Vrijeme je da dopustimo Gospodinu da izliječi naša ranjena srca i oslobodi nas straha koji nam govori da nismo dovoljno dobre. Vrijeme je da prihvatimo svoje osjećaje i posebnosti, talente koje sigurno imamo i darove koje smo primile. Konferencija ”OsnaŽENA” pomoći će ženama da žive svoju ženstvenost, oblikuju svoj identitet i postanu autentične u svom poslanju. Tvoj život ima smisla, imaš svoju misiju!'' poručuju organizatori ovog događaja. 

Konferencija će se održati uživo u Almeria centru (Vukovarska 284, Zagreb) ili internetski, putem aplikacije Zoom. Program traje od 10 do 20 sati, a svim zainteresiranim ženema koje ne će moći sudjelovati, organizatori će poslati snimku na adresu e-pošte.

Dobna granica za sudjelovanje je 18+, a tijekom cijelog trajanja konferencije bit će organizirano i čuvanje djece (3+ godine).

Zainteresirane žene mogu se prijaviti putem poveznice ili putem internetske stranice Eho projekt.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: