Otvara se 26. izložba božićnjaka u Subotici

Otvara se 26. izložba božićnjaka u Subotici

Etnološki odjel "Blaško Rajić“ pri Katoličkom društvu "Ivan Antunović“ najavljuje otvorenje XXVI. tradicionalne Izložbe božićnjaka.

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
29.11.2022 11:17

Izložba će biti otvorena u predvorju Gradske kuće u Subotici u petak 9. prosinca s početkom u 18 sati, a moći će se razgledati sve do 16. prosinca. 

Na otvorenju će biti predstavljena monografija "Božićnjaci – 25 godina izložbe božićnjaka“. Knjiga u slici i riječi svjedoči o prethodnim izložbama božićnjaka u Subotici, kao i o putovanju božićnjaka po svijetu i izložbama na kojima su prikazani. Urednica je Jelena Piuković.

Moći će se razgledati dvije prodajne izložbe: Likovnog odjela HKC-a "Bunjevačko kolo“ iz Subotice i Likovno-slamarskog odjela HKPD-a "Matija Gubec“ iz Tavankuta.

Izložba se priređuje uz potporu Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grada Subotice.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: