Otvorene prijave za 'M-ljetovanje'

Otvorene prijave za 'M-ljetovanje'

Prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu 'M-ljetovanje 2021.', za mlade od 20 do 35 godine, otvorene su 1. svibnja.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
SKAC Dubrovnik
Objavljeno:
 
03.05.2021 12:21

 

Mogu se prijaviti svi zainteresirani koji pripadaju toj skupini, a žele iskusiti mir koji bi im pomogao jasnije sagledati svoje životne situacije i odluke koje trebaju donositi. Naravno, 'M-ljetovanje' je za one koji se ne boje avanture, sklapanja novih prijateljstava, fizičkog rada u prirodi, ali i odmora u ljepotama čistog mora i uživanja u pogledu na zvjezdano nebo te upoznavanja s nevjerojatnim otočićem Sv. Marije, otočićem u otoku, poručuju organizatori.

Program je zamišljen kao duhovno edukativni program za mlade s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika. Program koji se odvija u uvali Bobovište, u blizini Polača na otoku Mljetu, okuplja ukupno 300 mladih u pet termina.

Termini su: 25. – 31. 7. 2021.; 1. – 7. 8. 2021.; 8. – 14. 8. 2021.; 15. – 21. 8. 2021. te 22. – 28. 8. 2021. (internacionalni).

Za prva tri termina među onima koji se prijave do 10. svibnja, prednost imaju oni koji se prvi put prijavljuju na M-ljetovanje. Četvrti je termin bez prednosti, odnosno popunjava se po principu tko se prije prijavi. Peti je termin internacionalni i cijeli će se odvijati na engleskom jeziku te je za sudjelovanje potrebno poznavanje engleskog jezika.

Organizator, Studentski katolički centar Dubrovnik, poručuje: 'M-ljetovanje preporučite svim prijateljima i poznanicima koji dosad nisu bili na sličnim programima, a vjerujete da bi im bilo dobro i korisno.'

Obrazac za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczVmKJ-tkfxpzlLpnyTCAlLcafx9iXxC4VMVgskrzXsQh6Gw/viewform

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja