Otvorene su prijave za SKAC i MAGIS ljetne programe!

Otvorene su prijave za SKAC i MAGIS ljetne programe!

Predstavljamo vam SKAC i MAGIS ljetne programe za 2023. koji nude ''više od ljetovanja'': iskustvo Božje blizine u prirodi i s bližnjima. 

Autor
SKAC Palma/Laudato/F.P.
Fotograf
SKAC Palma
Objavljeno:
 
02.05.2023 15:12

 

Jednostavno ljeto – Modrave

Za sve koji žele iskusiti siromaštvo duhom preporučujemo naš program na Modravama – ''Jednostavno ljeto!'' U starom masliniku skrivenom na rtu Ovanj, jubilarni 20. put, razapet ćemo šatore te u oskudnim uvjetima kušati kako je malo potrebno za istinsku radost. U srpnju su programi namijenjeni mladima koji žele iskusiti istinsko zajedništvo kroz rad, igru, molitvu i dijeljenje. Svi prijavljeni kao pripremu za program rade predvježbe u aplikaciji Notion koje uključuju razne aktivnosti (čitanje, pisanje, opažanje i eksperimente...).

Vrijeme i preporučena dob
2. – 8. srpnja, 15 – 28 godina
9. – 15. srpnja, 15 – 18 godina
16. – 22. srpnja, 18 – 28 godina

Trošak programa
Participacija za studente i nezaposlene iznosi 100 €, dok za zaposlene iznosi 115 €.

Prijave: https://forms.gle/xADcFynsEWPRkq9f6   

Duhovne vježbe u šutnji – Modrave

Duhovne vježbe u šutnji su za one osobe koje se žele pripremati i potom skloniti u tišinu, od svijeta, tražiti i pustiti Boga još bliže, uređujući svoj život po Njegovom, za spasenje duše. Na Modravama vas očekuje redoviti dnevni ritam, samo u tišini, prilika za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem. Svi prijavljeni ulaze u pripremni proces sve do samog početka programa. Rade predvježbe u aplikaciji Notion koje uključuju razne aktivnosti (egzamen, čitanje, pisanje, opažanje i eksperimente).

Vrijeme, preporučena dob i trošak programa:
23. srpnja. – 1. kolovoza, 18 – 35 godina
Participacija za studente i nezaposlene iznosi 135 €, dok za zaposlene iznosi 150 €.
3. – 11. kolovoza, 18 – 35 godina
Participacija za studente i nezaposlene iznosi 120 €, dok za zaposlene iznosi 135 €.

Prijave: https://forms.gle/RqZskfkc4j2oMaTd7  

Magis CRO

Projekt je međunarodnog karaktera te će, ako se mladi iz stranih zemalja prijave na Magis CRO, program biti održan na engleskom jeziku. Temeljen na ignacijevskoj duhovnosti, sastoji se od dva djela: ignacijevskih eksperimenata i završnog događaja. Eksperimenti će biti prilika sudionicima da izađu iz svoje sigurne zone te da se okušaju u novim i nepoznatim situacijama. Oni će se istovremeno održati na pet različitih lokacija u Hrvatskoj, a moguće je izabrati jedan od šest eksperimenata koji su grupirani u sljedeće skupine: duhovnost, hodočašća, umjetnost, društvo i kultura.

Vrijeme i preporučena dob
12. – 20. kolovoza, 18 – 30 godina
 

Trošak programa
Participacija za studente i nezaposlene iznosi 160 €, dok za zaposlene iznosi 175 €.

Prijave: https://forms.gle/Suv5CA9DGgyTLtrAA 
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: