Posljednji koncert iz prve sezone ''KoncertiDA''

Posljednji koncert iz prve sezone ''KoncertiDA''

Nastupit će četvero studenata solopjevanja Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
nedjelja.ba
Objavljeno:
 
05.06.2023 19:14

 

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva na blagdan Tijelova, u četvrtak 8. lipnja, s početkom u 19:00, studenti solopjevanja Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu održat će koncert u sklopu ciklusa ''KoncertiDA''.

Na njemu će nastupiti četvero studenata treće godine studija: Idna Muminović, sopran; Danijel Perić, bariton; Hanadi Kariž, mezzosopran i Tomislav Perić, bariton. Mladi umjetnici Muminović, D. i T. Perić u klasi su redovite profesorice Ademe Pljevljak-Krehić, dok je studentica Karić u klasi izvanredne profesorice Vedrane Šimić.

Bit će to ujedno i posljednji koncert iz prve sezone ''KoncertiDA'', koju je Župa Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu organizirala od listopada 2022. do lipnja 2023. Ulaz je kao i do sada besplatan.

Zbog velikog zanimanja i pozitivne reakcije publike, novi ciklus koncerata trebao bi započeti 8. listopada 2023., izvijestila je Nedjelja.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: