Poziv na molitvu na Super Bowlu

Poziv na molitvu na Super Bowlu

Reklama katoličke aplikacije za molitvu s Markom Wahlbergom u finalu američkog nogometa. 

Autor
Hallow/Churchpop.com/Laudato/V.C.V.
Fotograf
Hallow
Objavljeno:
 
13.02.2024 13:00

 

Popularna katolička aplikacija za molitve Hallow izbacila je ove godine svoju prvu reklamu za Super Bowl i potencijalno dosegnula milijune gledatelja. Napeto je bilo u utakmici između San Francisco 49ersa i Kansas City Chiefsa, koja je nakon izjednačenja otišla u produžetke, što je rezultiralo pobjedom Chiefsa. Uz uzbuđenje oko igre milijuni gledatelja očekuju i reklame za Super Bowl. Obično se o tome raspravlja odmah nakon utakmice.

Ove godine Hallow je prikazao svoju prvu reklamu u kojoj se pojavljuju glumci Mark Wahlberg i Jonathan Roumie. Reklama komunicira poziv na molitvu tijekom korizme. Tridesetsekundni spot počinje tako da Wahlberg umače prst u svetu vodu, napravi znak križa i uđe u rimokatoličku crkvu Svetog Josipa u Las Vegasu. Bože, koristimo ovaj trenutak samo da Ti zahvalimo. Zahvaljujemo Ti što smo se u ovo vrijeme okupili kao obitelj, kao prijatelji i kao država, kaže Wahlberg dok se scena mijenja u obitelj koja moli prije obroka, zatim u navijače koji navijaju na tribinama na utakmici, nakon čega slijedi vojska SAD-a koja kleči u molitvi. Jonathan Roumie zatim prima pepeo na Pepelnicu od svećenika. Pomozi nam, Gospodine, posebno ove korizme, da nastavimo rasti s Tobom. Amen, zaključuje Wahlberg koji zatim poziva gledatelje da se pridruže u molitvi ove korizme na aplikaciji Hallow.

Hallow je reklamu objavio i na nekoliko platformi društvenih medija, uključujući Facebook, Instagram i YouTube, što je izazvalo stotine komentara gledatelja.

''Vidio sam'', napisao je korisnik Instagrama. "Prijatelji u grupnom razgovoru bili su izbezumljeni govoreći: 'Upravo sam vidio Isusa u reklami za Super Bowl!''

"Hvala vam na ovoj prekrasnoj reklami", komentirao je jedan korisnik YouTubea. "Hvala vam što stavljate Krista u prvi plan. Hvala što pokazujete obiteljske i domoljubne vrijednosti. Volim vas sve. Slava Isusu!"

"Da, vidjeli smo to uživo", napisao je drugi korisnik YouTubea. "Našoj obitelji i svima koji su se okupili svidjelo se to. Kakva sjajna upotreba desetina i donacija, tako da 40 milijuna ljudi može čuti možda prvi put da ih Bog voli i da ima plan za njih."

Korisnici Twittera također su objavili svoje reakcije na reklamu. Jedan je korisnik rekao: "Drago mi je vidjeti prikladnu reklamu vezanu uz religiju tijekom Super Bowla. Mark Wahlberg je klasa. Bravo za njega [što] sudjeluje u ovoj reklami."

Drugi je korisnik komentirao: "Kao kršćanin, zahvalan sam svakome tko ponizno pozove druge da se okupe i iskuse samu bit svemogućeg Boga kroz molitvu. Bravo, Mark!''

"Prilično me se dojmilo ovo trčanje na Super Bowlu, ali još više impresivno je što je Mark Wahlberg bio lice iza toga. Fenomenalno", neki su od brojnih komentara korisnika društvenih mreža.

Glumac Mark Walhberg poznati je holivudski obraćenik koji je prošao put od zatvorenika preko Hollywooda do Katoličke crkve. Danas aktivno svjedoči vjeru i član je katoličke aplikacije za molitvu Hallow koja okuplja veliki broj vjernika, među njima i Jima Caviezela.

Reklamu Hallow's Big Game pogledajte na POVEZNICI.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: