Predstavljamo pjesmu "Tko daje srce, daje sve"

Predstavljamo pjesmu "Tko daje srce, daje sve"

Šesti Antunovski hod mladih i ove je godine najavljen novom pjesmom koja će se 8. lipnja zasigurno pjevati zagrebačkim ulicama.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
Evangelizacijska zajednica Sveti Duh
Objavljeno:
 
08.04.2024 11:03

 

Antunovski hod mladih već se tradicionalno najavljuje predstavljanjem prigodne pjesme. Organizatori Hoda objavili su pjesmu pod nazivom Tko daje srce, daje sve, što je ujedno i geslo ovogodišnjeg, šestog Antunovskog hoda mladih. Pjesmu izvodi grupa Ješua koju čine Manuela Krstanović, Ana Ladan, Jelena i Ana Vidojević, članice slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice ''Sveti Duh''. Violinske dionice odsvirala je Ana Vidojević, a gitare Tomislav Presečki.

Autori su teksta i glazbe Mislav Ramljak i Ana Vidojević, dok glazbenu produkciju i aranžman potpisuje Goran Kovačić.

Za videoprodukciju zaslužna je Evangelizacijska zajednica ''Sveti Duh'', a za snimanje Gabrijel Fabić, Andrej Bešlić i Tomislav Dunđer, a za rasvjetu fra Filip Pušić.

Šesti Antunovski hod mladih održat će se 8. lipnja 2024. s početkom u 12 sati u Svetištu sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Hod organizira Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca pod vodstvom fra Stjepana Brčine, a u suradnji sa župama svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima te s Evangelizacijskom zajednicom ''Sveti Duh'' s kojom redovito organizira Duhovno-duhovite večeri za mlade. Obogatite ovo radosno radosno, 16 kilometara dugo, hodočašće prema bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svojom nazočnosti, molitvama, pjesmom i slavljenjem Gospodina.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: