Predstavljanje zbornika 'Odgovorni prema našem vremenu'

Predstavljanje zbornika 'Odgovorni prema našem vremenu'

Predstavljanje zbornika održat će se danas na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Autor
HKS/Laudato/G.O.
Fotograf
Hrvatsko katoličko sveučilište
Objavljeno:
 
10.03.2021 08:13

 

U srijedu 10. ožujka 2021. godine u 12 sati, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održat će se predstavljanje zbornika 'Odgovorni prema našem vremenu', koji su uredili doc. dr. sc. Zoran Turza s Katedre za teologiju i Suzana Obrovac Lipar, voditeljica Ureda za odnose s javnošću na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Zbornik/monografija nastao je u povodu Konferencije: 25. godina uspostave diplomatskih odnosa između Vatikana i Države Izrael, održane na Hrvatskom katoličkom sveučilištu 11. studenoga 2019. godine.

Zbornik će predstaviti veleposlanik Države Izrael u Hrvatskoj, Nj. E. Ilan Mor; apostolski nuncij u Hrvatskoj, mons. Giorgio Lingua i rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, prof. dr. sc. Željko Tanjić.

Zbog epidemioloških mjera, predstavljanje zbornika svi zainteresirani moći će pratiti putem YouTube kanala Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

HKS

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja