Prijave za duhovni vikend-program u Župi Majke Božje Sljemenske

Prijave za duhovni vikend-program u Župi Majke Božje Sljemenske

Duhovni vikend održava se 13. i 14. svibnja.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
Župa Majke Božje Sljemenske
Objavljeno:
 
05.05.2023 12:04

 

Otvorene su prijave za novi, zanimljiv duhovni vikend-program u Župi Majke Božje Sljemenske, od 13. do 14. svibnja, za sve one koji žele naučiti moliti cijelim bićem.

Želiš li okrijepiti dušu i tijelo? Zaplesati na Božji ritam za svoj život? Odmaknuti se od svakodnevice i doživjeti ljepotu prirode na Sljemenu? Slijedeći Načelo i temelj iz Duhovnih vježbi sv. Ignacija, ovdje su ples i pokret, uz druge načine molitve, sredstva koja pomažu osobi doći bliže Bogu. U programu je stoga uključen integrativan pristup ignacijevske duhovnosti, biblijske riječi, igre, molitve kroz ples i pokret, uz svetu Misu, klanjanje te mogućnost za ispovijed i duhovni razgovor. Program se odvija djelomično u šutnji, a plesno predznanje nije potrebno. 

Program je namijenjen onima koji žele ostvariti ili produbiti osoban odnos s Bogom te naučiti prepoznavati Božje pokrete u molitvi i svakodnevici. Program animira Andreja Čondor, isusovačka suradnica; organizira i vodi susrete plesne molitve. Duhovnik je p. Tomislav Špiranec, SJ.

Broj mjesta je ograničen. Prijave i više informacija o programu.

Dodatni kontakt: plesnamolitva@gmail.com

ŽUPA SLJEME

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: