Prijavite se na tečaj razlučivanja ''Više od odluke''

Prijavite se na tečaj razlučivanja ''Više od odluke''

SKAC nudi mladima ignacijevski tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom. Tečaj će se održati od 9. do 11. lipnja u Hrvatskom Leskovcu, a voditelj je p. Tomislav Špiranec, isusovac. Tečaj se održava u šutnji te započinje u petak ujutro u 9:00, a završava u nedjelju do 17:00. 

Autor
SKAC Palma/Laudato/F.P.
Fotograf
SKAC Palma
Objavljeno:
 
02.05.2023 15:18

 

Proces prijave zahtijeva ispunjavanje ove PRIJAVNICE nakon čega vas uključujemo u proces obavljanja predvježbi. Predvježbe su osmišljene kao priprema za tečaj i njihovo obavljanje nužan je preduvjet za sudjelovanje. 

Cijena programa iznosi 75 € za nezaposlene i studente te 85 € za zaposlene. 

Poželjno je da kandidati imaju od 18 do 35 godina te neku konkretnu odluku na umu. 

Za donošenje dobre odluke potrebno je imati jasnoću u vezi s pitanjem o kojem razlučujemo, posjedovanje nutarnje slobode u vezi te stvari o kojoj odlučujemo te želju i umijeće slijediti kamo Bog vodi glede te odluke.

Predvježbe stoga imaju za cilj prepoznati koliko smo slobodni i neslobodni u svakodnevici, a onda i izborima. Ako i nemamo slobodu naspram mogućnosti koje se nude, imamo li barem čežnju za istom? Također, znamo li koja je naša svrha, živimo li ju ili niječemo svojim riječima, postupcima, neurednim sklonostima…? 

Očekivani ishodi ovog tečaja su da će polaznici usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja samostalno i u grupi te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom. 

Prijave su otvorene do sredine svibnja ili do popunjenja mjesta. Za sve nedoumice i više informacija javite se na idom@skac.hr.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: