Prijavite se na webinar "Obiteljske večeri"

Prijavite se na webinar "Obiteljske večeri"

Webinar je namijenjen svima koji žele naučiti više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije
Objavljeno:
 
02.04.2024 09:51

 

''Obiteljske večeri'' novi je ciklus on-line predavanja koji organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju ''Sveti Ivan Pavao II.'' i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata. U okviru sedmog webinara u ovom novom ciklusu predavanje pod nazivom ''Briga za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi'' održat će dr. sc. Zoran Vargović, psihoterapeut, u srijedu 24. travnja 2024. godine s početkom u 19 sati putem ZOOM platforme.

Prijaviti se i registrirati se za sudjelovanje možete OVDJE.

Nakon prijave, na adresu e-pošte stići će poveznica putem koje se može priključiti predavanju. Pregledajte sve pretince u svojem e-pretincu! Prijave će se primati sve do početka webinara, međutim zbog tehničkih ograničenja samom predavanju moći će uživo pristupiti prvih 100 prijavljenih putem poveznice.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose, u braku, obitelji, a i šire.

Ovi webinari održavaju se kao jedna od aktivnosti projekta Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja ''Aktivno roditeljstvo: podrška i savjetovanje'' koji se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

PLAKAT

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: