Prva Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv u organizaciji Centra Ignacije

Prva Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv u organizaciji Centra Ignacije

Konferencija će se održati 11. svibnja u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Cilj joj je predstaviti teme vezane uz vodstvo, kršćanski, osobni i poslovni razvoj. 

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
Centar Ignacije/Konferencija o liderstvu
Objavljeno:
 
05.04.2024 20:42

 

Prva Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv, u organizaciji Centra Ignacije, održat će se 11. svibnja u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Cilj joj je predstaviti teme vezane uz vodstvo, kršćanski, osobni i poslovni razvoj. Glavni govornik bit će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, koji će podijeliti iskustvo vođenja u svjetlu Božje mudrosti.

Jednodnevna konferencija okupit će govornike iz različitih područja, kako vjerskog tako i sekularnog svijeta. Sudjelovat će i apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, nadbiskup Giorgio Lingua, novinar i urednik HRT-ove emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković, vanjskopolitička novinarka Nove TV Ivana Petrović, konzultant i ekonomski stručnjak Andrej Grubišić, poduzetnica i osnivačica portala ''Žene i novac'' Kristina Ercegović, redoviti profesor u trajnom zvanju i general-pukovnik Krešimir Ćosić, suosnivač i direktor tvrtke ''Gideon Brothers'' Matija Kopić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna medicinska sestra KBC-a Zagreb Ana Ljubas te poduzetnik i partner Kaizen Instituta Ivan Gadže.

''U izazovnoj svakodnevici očituje se sve veća potreba u našem društvu i Crkvi za vođama koji će pokazati istinsku spremnost za služenje i vođenje putem vlastitog primjera, vođeni milošću Božjom. Stanje hrvatskog društva jasno upućuje na velik prostor za napredak i razvoj u autentičnosti i transparentnosti u vodstvu. Stoga kroz ovu konferenciju, koja sjedinjuje ljude i ideje u Božjoj ljubavi, želimo ostvariti naš cilj i povezati sve one koje zanima tema vođenja u skladu s kršćanskim načelima te osobnog i poslovnog razvoja pod vodstvom Duha Svetoga. Okupili smo brojne stručnjake čija nas razna iskustva mogu približiti cilju – kako slijediti svoj liderski poziv i postići uspjeh u poslovnom svijetu, pridonositi razvoju zajednice, obitelji i Crkve kroz osobno služeće, etično i moralno vodstvo'', rekao je osnivač i voditelj Centra Ignacije i Akademije za kršćansko vodstvo, o. Tvrtko Barun.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: