SeneCura program “Godišnja želja”

SeneCura program “Godišnja želja”

SeneCura grupa predstavlja vam jedan od svojih međunarodnih inovativnih programa koji nosi naziv "Godišnja želja”.

Autor
SeneCura/Laudato/F.P.
Fotograf
SeneCura
Objavljeno:
 
23.03.2023 11:18

 

Radi se o programu koji je SeneCura razvila unutar svoje kuće, a koji omogućava da SeneCura korisnici individualno odabiru svoje aktivnosti te predlažu vlastite želje koje im SeneCura nastoji ispuniti i ostvariti.

Otići na nostalgičan izlet na Jadransko more, oživjeti stara prijateljstva iz djetinjstva, popiti kavu s posebnim gostom iznenađenja. Takve posebne, velike i male želje naših korisnika s godinama postaju sve važnije. SeneCura svojim korisnicima takve posebne želje nastoji ostvariti u okviru međunarodnog programa kojeg nudimo pod nazivom Godišnja želja.

Tjelesno i duševno zdravlje, individualnost, samostalno osmišljavanje svakodnevnog života, aktivno sudjelovanje u društvenom životu i poštivanje privatnosti potrebe su za koje ne postoji starosna granica.

''Naša je misija u najvećoj mogućoj mjeri očuvati, a po mogućnosti i poboljšati kvalitetu života naših korisnika, a 'Godišnja želja' jedan je od niza programa iz naše međunarodne ponude koji je SeneCura razvila tijekom dugogodišnjeg poslovanja. Naši korisnici iznimno vrednuju ovu aktivnost i u Hrvatskoj. Ispunjavanje takvih posebnih želja dio je naše strategije, kako bi korisnicima trenutke provedene u domu učinili još ispunjenijima i ugodnijima'', naglasila je Jasna Krijan, regionalna direktorica SeneCura domova za starije i nemoćne u Koruškoj, Austrija, i operativna direktorica za SeneCura Hrvatsku

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: