SKAC iDOM poziva na tečaj razlučivanja za srednjoškolce te na duhovne vježbe ''Bliže Isusu s Marijom''

SKAC iDOM poziva na tečaj razlučivanja za srednjoškolce te na duhovne vježbe ''Bliže Isusu s Marijom''

Kraj ljeta donosi nove početke, od školske i akademske godine pa do SKAC programske godine. Uz edukacije, Misu mladih, volontiranje, 3D formaciju i redovite duhovne vježbe – iz SKAC-a najavljuju mnoge novosti.

Autor
SKAC/Laudato/F.P.
Fotograf
SKAC
Objavljeno:
 
06.09.2023 14:32

 

Organiziraju Tečaj razlučivanja za učenike zadnjih razreda srednje škole kako bi im se pomoglo u razlučivanju hoće li nastaviti školovanje i na koji način. Kroz 6 tjedana, od 22. listopada do 26. studenog, uz podršku voditelja i pratitelja, sudionici će se učiti osluškivati: kako i što mi Bog u svakodnevici govori, kako je On prisutan u mom odlučivanju i koje su Ignacijeve metode koje mi u cijelom procesu mogu pomoći. Prijave su otvorene do kraja rujna, a obrazac za prijavu je OVDJE.

S obzirom na brojne upite onih koji ne žive u Zagrebu, ali i onih koji su stariji od 35 godina, SKAC Palma i ove godine priprema ONLINE duhovne vježbe za sve uzraste! Svi koji se žele vježbati u molitvi na način kako je to Ignacije običavao, već danas mogu se prijaviti na ciklus ''Bliže Isusu s Marijom'' koji će se održati u listopadu. Dakle, nema dobnog ni lokacijskoj ograničenja za sudjelovanje, a obrazac za prijavu je OVDJE.

Detalje o svim SKAC programima možete pronaći na mrežnoj stranici i na društvenim mrežama udruge. Ako se želite uključiti u rad SKAC Palme i Magisa, prijavite se na online Pozivnjaču, susret/sastanak na kojem ćete upoznati ekipu, aktivnosti koje udruga organizira te konkretne volonterske uloge na koje se možete prijaviti. Susret će se održati 14. rujna 2023. godine, u 20 sati, a prijavnica se nalazi OVDJE.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: