SKAC Palma otvara prijave za duhovne vježbe u svakodnevici

SKAC Palma otvara prijave za duhovne vježbe u svakodnevici

Vježbe su namijenjene mladima koji žele više Boga u svom životu, spremni na borbu protiv svoje putenosti, u želji urediti život s Njime, ne dajući se voditi neurednim nagnućima.

Autor
SKAC/laudato/G.O.
Fotograf
SKAC Palma
Objavljeno:
 
04.09.2024 11:12

 

Nova akademska godina početak je i novih ciklusa ignacijevskih duhovnih obnova u SKAC-u Palmi, a prve su individualno davane duhovne vježbe u svakodneviciU dubinu”. Prijave su upravo otvorene, za mlade od 18 do 35 godina.

Vježbe su namijenjene mladima koji žele više Boga u svom životu, spremni na borbu protiv svoje putenosti, u želji urediti život s Njime, ne dajući se voditi neurednim nagnućima. Dakle, bit će “samo jako”!

Oni koji se prijave, ulaze u pripremni proces i rade predvježbe tijekom rujna. Predvježbe uključuju uvodni online susret, upoznavanje sa životom isusovaca i sv. Ignacija, odlazak na jedan eksperiment, jednu molitvenu vježbu i svakodnevni dnevnik zahvalnosti. Zbog ograničenog broja sudionika, u prijavama će imati prednost oni koji nisu nikada sudjelovali te “najgorljiviji”, odnosno oni koji su spremni revno sudjelovati u predvježbama.

Same duhovne vježbe započinju u listopadu i uključuju:
-    svakodnevnu molitvu od sat vremena;
-    svakodnevni egzamen (ispit savjesti),
-    povremene eksperimente (po uputi pratitelja)
-    tjedne razgovore s pratiteljem od 20 minuta u prostorijama SKAC-a Palme (od 13. 10. do 15. 12.)
-    6. 10., 13. 10. i 20. 10. (nedjelje) nagovore u 20 sati u Palmotićevoj 31 (po potrebi će biti organiziran još jedan nagovor usred ciklusa),
-    završni susret na Sljemenu 14. 12.

Cijena programa je 30 eura. Ako vam i nakon pročitanih uvjeta srce i dalje gori za odnosom s Bogom na ovakav način, prijavite se putem PRIJAVNICE.
 

SKAC Palma

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: