SKAC Palma poziva mlade na novi ciklus radionica "Više u slobodu: Granice"

SKAC Palma poziva mlade na novi ciklus radionica "Više u slobodu: Granice"

Radionice su namijenjene mladima od 18 do 30 godina koji prepoznaju poteškoće u postavljanju granica, suočavaju se sa životnim promjenama i(li) preuzimaju nove odgovornosti.

Autor
J.G./SKAC Palma/Laudato
Fotograf
SKAC Palma
Objavljeno:
 
02.04.2024 16:18

 

SKAC Palma poziva mlade na novi ciklus radionica Više u slobodu: Granice. Postavljanje granica je važno jer predstavlja našu zrelost i spremnost da donosimo odluke neovisno o tuđim mišljenjima ili očekivanjima, našim iskustvima i povrijeđenostima. Granice znače sigurnost i povjerenje nasuprot neprestanom propitivanju i strahu.

Radionice su namijenjene mladima od 18 do 30 godina koji prepoznaju poteškoće u postavljanju granica, suočavaju se sa životnim promjenama i(li) preuzimaju nove odgovornosti. Ciklus se sastoji od 5 radionica koje će vam pomoći da kroz zadaće, vježbe, molitvu i dijeljenje s drugima vidite koje odgovornosti su vaše, što nije vaša odgovornost, gdje su i s kim su vaše granice propusne za dobro i loše, a gdje ste se i od koga zazidali.

Ciklus vodi tim psihologinja i p. Mislav Skelin, a rad se odvija u maloj grupi. Prvi susret organiziran je online 26. ožujka u 19 sati, nakon čega slijede četiri susreta uživo (9. 4., 16. 4., 23. 4., i 30. 4.). Prijave za ovaj ciklus otvorene su do 25. ožujka u 19 sati.

Iz SKAC-a Palme pozivaju i na jednokratnu radionicu ''O patnji'' koja se održava u sklopu projekta Više od kave na špici, u subotu 23. ožujka u 10 sati (Zaklada Rhema, Ilica 28). Antonija Radoš, psihologinja i psihoterapeutkinja, govorit će o smislu patnje i mogućim odgovorima na nju, kao i o tome kako pristupiti drugome koje pati. Za ovu radionicu nema dobnih ograničenja, a prijaviti se možete putem obrasca.

Ako imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni javiti se na e-adresu: odnosi@skac.hr.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: