Što je žena?

Što je žena?

Knjiga nastala po kontroverznom dokumentarcu Što je žena? uskoro dostupna hrvatskim čitateljima, budite među prvima koji će ju pročitati.

Autor
Salesiana/Laudato/G.O.
Fotograf
Salesiana
Objavljeno:
 
14.09.2023 19:44

 

Nakon prijevoda hit-slikovnice ''Mama, ja sam morž'', izdavačka kuća Salesiana donosi poslasticu za sve ljubitelje Matta Walsha – prijevod knjige nastale prema njegovu dokumentarcu Što je žena?.

Knjiga ''Što je žena?'' donosi razgovore o temi rodne ideologije s 20+ stručnjaka potpuno različitih svjetonazora i nevjerojatnu, ponekad zabavnu, ponekad uznemirujuću, potragu za odgovorom na pitanje našeg naraštaja.

U ovoj knjizi Matt Walsh opisuje kako je nastala transrodna teorija, objašnjava kako se opasne ideje šire zapadnim svijetom i otkriva istinu o tome kako aktivisti i raznorazni ideolozi pokušavaju zavladati umovima naše djece.

Iako je knjiga nastala u američkom kontekstu, njezine poruke svakako treba shvatiti ozbiljno jer su se događaji koje Walsh opisuje, poput porasta broja transrodnih mladih, počeli događati i u Hrvatskoj.

''Odlučili smo pružiti ovu knjigu čitateljima u Hrvatskoj kako bismo pokrenuli raspravu o temama koje se tiču svih nas. Ona je jedan dobar kritički instrument koji donosi argumente, a na čitatelju je da oblikuje vlastite stavove. Ova će se knjiga svidjeti svima onima koji vole promišljati o društvenim temama, ali trebaju je pročitati i svi roditelji'', poručuju iz izdavačke kuće Salesiana koja se bavi odgojnim djelima i djelima za mlade.

Knjiga službeno izlazi 25. rujna kada će je biti moguće nabaviti u slobodnoj prodaji. Do 21. rujna moguće je naručiti knjigu u prednarudžbi i tako biti među prvima u Hrvatskoj koji će pročitati ovu knjigu. Prednarudžbe su moguće na web-stranici Salesiane.

KNJIGA

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: