Susret Hrvatskog nadzemlja – samoubojstvo

Susret Hrvatskog nadzemlja – samoubojstvo

Hrvatsko nadzemlje poziva na novi susret koji će se održati 20. ožujka Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30.

Autor
Hrvatsko nadzemlje/Laudato/G.O.
Fotograf
Hrvatsko nadzemlje
Objavljeno:
 
12.03.2024 12:04

 

U nastavku donosimo poziv na novi susret Hrvatskog nadzemlja.

Došlo je vrijeme da zajedno stanemo pred ogledalo stvarnosti i započnemo iskren razgovor o jednoj od najtežih tema današnjice: o samoubojstvu. Nema mjesta sjenama tabua jer svjetlost razumijevanja može donijeti velike promjene.

Je li samoubojstvo grijeh? Kako pomoći osobama koje razmišljaju o samoubojstvu? Je li eutanazija samoubojstvo? Može li se samoubojstvo opravdati višim ciljem kao što je žrtva za nekog bližnjeg? Na ova i na brojna druga pitanja odgovor će nam dati povjerenik za mlade Splitsko-makarske nadbiskupije te župnik Župe Presvetog Srca Isusova na Visokoj. Dvije titule - jedan čovjek. Riječ je naravno o jednom i jedinom, don Ivanu Terzi!

Odgovore na sva ova pitanja te mnogo više o samoj temi moći ćete čuti na našem susretu 20. ožujka u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30!

Iako je korizma i ne pjevamo ''Glori glori, aleluja'', na našem susretu ipak će biti Glorije, i to VIS Gloria s Kmana koji će glazbeno animirati naš susret.

Neka ova tema i susret budu početak promjene, poziv na zajedničku akciju i podsjetnik da smo svi mi ljudska bića koja imaju pravo na podršku i razumijevanje. U zajedništvu možemo graditi mostove prema boljoj budućnosti za sve.

P. S. Rođendanski je susret Hrvatskog nadzemlja, a to znači da će umjesto domjenka biti prava gozba. Vjeruj, isplati se doć'!

Samoubojstvo

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: