Sveta Misa uz 15. obljetnicu smrti mons. Ivana Šeše

Sveta Misa uz 15. obljetnicu smrti mons. Ivana Šeše

Okupljeni će se spomenuti života i svećeničkog služenja mons. Ivana Šeše, posebno njegova iznimnog svjedočenja radosti i ljubavi. 

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Tiskovni ured DJOS
Objavljeno:
 
12.01.2023 16:17

Na dan 15. obljetnice smrti mons. Ivana Šeše, u četvrtak 19. siječnja, s početkom u 18:30 u župnoj crkvi sv. Mihaela u osječkoj Tvrđi bit će slavljena sveta Misa s euharistijskim blagoslovom i molitvom za mir, za obitelji te za nova svećenička i redovnička zvanja, gdje će se okupljeni ujedno spomenuti života i svećeničkog služenja mons. Ivana Šeše, posebno njegova iznimnog svjedočenja radosti i ljubavi, što je i u ovogodišnjem spomenu istaknuto geslom "Koliko radosti!“

Misnom slavlju, uz biskupe, domaćeg župnika i župljane, pridružit će se odgojitelji i bogoslovi Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu.

Poziv je upućen i svim svećenicima kojima je moguće i koji se žele priključiti ovom spomenu, kao i svim redovnicima i redovnicama, članovima molitvenih zajednica i katoličkih udruga, osobito udruga kršćanske dobrotvornosti te svim vjernicima rodnog grada mons. Šeše, Osijeka i cijelog osječkog kraja.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: