U nedjelju 'Rijeka milosti 3'!

U nedjelju 'Rijeka milosti 3'!

U nedjelju 19. 6. 2022. organizira se 'Rijeka milosti 3', veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera koji će ove godite teći za Prihvatilište za beskućnike 'Ruže sv. Franje'.

Autor
Rijeka milosti/Laudato/F.P.
Fotograf
Rijeka milosti
Objavljeno:
 
15.06.2022 09:49

 

No, kako je uime organizatora, Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, rekao povjerenik za mlade, vlč. Josip Pende, nije cilj koncerta samo prikupiti novac. Glavni je naglasak slaviti Boga, Njemu pjevati i dati mu slavu. Kao plod te naše ljubavi prema Bogu jest ta konkretna ljubav prema bližnjemu, rekao je vlč. Pende.

Na koncertu koji će se održati 19. lipnja u perivoju svetišta Majke Božje Trsatske s početkom u 20:30 sati, nastupit će popularni izvođači hrvatske duhovne glazbe: 'Amorose', Petar Buljan i 'Božja pobjeda' i Vanesa Mioč i sestre Palić, najavila je s. Mirjam Jerković. Dodala je da će se ulaznice po cijeni od 50 kuna moći kupiti u pretprodaji na portalu www.ulaznice.hr, kao i u župnim zajednicama i kod župnika. Cijena ulaznice nakon pretprodaje, odnosno nakon svetkovine Uskrsa, bit će 60 kuna. Koncert će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama koje tada budu vrijedile.

Sav prikupljeni prihod bit će namijenjen Prihvatilištu za beskućnike 'Ruže sv. Franje', kojemu je u ovim trenutcima svaka kuna itekako potrebna, rekla je članica Franjevačkog svjetovnog reda – MB Trsat, voditelja prihvatilišta, Nela Pujić. Prostor je neadekvatan i prikupljena sredstva uložit će se u poboljšanje uvjeta rada s korisnicima, smještaja, kao i za programe resocijalizacije, rekla je Pujić.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: