Uskoro u Kninu: koncert duhovne glazbe ''Salve Regina''

Uskoro u Kninu: koncert duhovne glazbe ''Salve Regina''

Nastupit će i neki poznati izvođači duhovne glazbe.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
VIS David
Objavljeno:
 
20.07.2022 09:24

 

Šesti koncert popularne kršćanske duhovne glazbe u Kninu održat će se u nedjelju 31. 7. u 21 sat ispred crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Uz domaći slavljenički tim ''Vis David'' i zbor mladih ''Gospin Vis'' nastupit će mlada nada hrvatske duhovne glazbene scene Iva Ljubičić iz Runovića te izvođači koje redovito možemo čuti na koncertima duhovne glazbe:

grupa ''Emanuel'' iz Velike Gorice jedan je od najpopularnijih sastava duhovne glazbe u hrvatskoj koji je prošle godine proslavio svoj 20. rođendan. Tom prigodom izdali su svoj 8. studijski album. Dobitnici su nagrade ''Porin'' 2019. godine za najbolji album popularne duhovne glazbe.
 
Pjevač, skladatelj, tekstopisac Zvonimir Kalić dolazi iz Đakova, a nastupao je sa svojim autorskim pjesmama na mnogim samostalnim koncertima i festivalima duhovne glazbe. Pratit će ga sastav ''Noel'', poručuju organizatori koncerta: Samostan i Župa sv. Ante u Kninu, uz napomenu da je ulaz slobodan.

Plakat

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja