Uskoro završavaju prijave skladbi za 'Svjetlost dolazi' Zadar 2021. godine

Uskoro završavaju prijave skladbi za 'Svjetlost dolazi' Zadar 2021. godine

Udruga 'Stihovi i Note' raspisala je javni natječaj za 9. festival duhovne glazbe 'Svjetlost dolazi' Zadar 2021., koji će se održati u petak 24. rujna 2021. godine, u HNK-u Zadar, s početkom programa u 19.30 sati.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Udruga 'Stihovi i Note'
Objavljeno:
 
06.04.2021 15:31

 

Natječaj je otvoren do 16. travnja, a skladbe je potrebno slati isključivo adresu e-pošte udruge: stihovizdnote@gmail.com
Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba. Izvođači nastupaju uz pratnju festivalskog sastava pod ravnanjem Saše Miočića. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrada za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike, izvijestila je IKA.

Uvjeti natječaja: nove autorske, neobjavljene ili objavljene skladbe, ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju; tekst kršćanskog sadržaja, trajanje skladbi  do 3 minute i 50 sekundi, najviše do 4 minute.

Prijava mora sadržavati tekst pjesme u Word formatu; navedeni autor teksta, glazbe i aranžmana; kratka biografija izvođača i kontakt-podatci (mobitel, adresa e-pošte, adresa), info skladbe, tj. ogledna demosnimka koja ne treba biti studijski obrađena, ali glazbeno što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ako već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps). Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete organizatori ne će razmatrati. Autori jamče za originalnost skladbi.

Rezultati natječaja bit će javno objavljeni 20. travnja. Izabrani izvođači festivala i osobno će se obavijestiti, trebat će dostaviti tekst i akorde, gotove aranžmane, u 'Sibeliusu' raspisati akorde ili note po taktovima, a gotov mix, studijske snimke (mastere) dostaviti najkasnije do 10. lipnja. U pojedinom izvođačkom sastavu istovremeno na pozornici može biti najviše od 7 do 9 članova.
Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na kontakt-broj: 099 405 93 29  i na adresu e-pošte udruge: stihovizdnote@gmail.com
Organizacijski odbor: udruga 'Stihovi i Note'; izvršni ravnatelj festivala je Vesna Benić, umjetnički ravnatelj Saša Miočić, a partneri Organizatori bez granica j.d.o.o.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: