VATRA seminar ''Duh Životvorac'' u Slavonskom Brodu

VATRA seminar ''Duh Životvorac'' u Slavonskom Brodu

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji VATRA seminar koji će održati od 8. do 10. ožujka 2024. godine.

Autor
Dom molitve SB/Laudato/F.P.
Fotograf
Dom molitve Slavonski Brod
Objavljeno:
 
08.02.2024 10:29

 

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati 5 govornika te slaviti uz 3 voditelja slavljenja.

Ovaj već tradicionalni događaj održava se po jubilarni 10. put, a ovogodišnja tema je ''DUH ŽIVOTVORAC''. Na prethodnim VATRA seminarima imali smo priliku svjedočiti brojnim obraćenjima i iscjeljenjima. Mnogi životi promijenili su se upravo na ovom seminaru koji okuplja 600-tinjak ljudi svih životnih dobi iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja. Seminar VATRA prilika je za zajedništvo, rast u vjeri i produbljivanje odnosa s Bogom.

GOVORNICI I VODITELJI SLAVLJENJA

Na seminaru će govoriti:

Bartol Pešorda – osnivač i voditelj Doma molitve SB,

Niko Rončević – koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, voditelj zajednice Jošua te koordinator Zagovorne mreže za Hrvatsku,

Vera Zefić – voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir, članica Nacionalne službe zajedništva Obnove u Duhu Svetom,

vlč. Krunoslav Karas – župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju i duhovnik Doma molitve SB,

Alan Hržica – glazbenik i evangelizator.

Slavljenje će voditi Sebastijan i Marija Pešorda iz Doma molitve SB te Marina Matošević iz Božja slava banda.

MOGUĆNOST PRAĆENJA SEMINARA ONLINE

I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara online potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara.

KAKO SE PRIJAVITI? Prijaviti se možete ovdje, a sve informacije i upute možete pronaći na našim društvenim mrežama te mrežnoj stranici vatraseminar.com.

VATRA seminar započet će u petak 8. ožujka u 18:00 u Matičević centru (Sjeverna vezna cesta 63), a završit će u nedjelju 10. ožujka u 13:00. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno na društvenim mrežama te mrežnoj stranici vatraseminar.com

VATRA

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: