VATRA seminar ''Otvori nebo!'' u Slavonskom Brodu

VATRA seminar ''Otvori nebo!'' u Slavonskom Brodu

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji VATRA seminar koji će održati od 17. do 19. ožujka 2023. godine. 

Autor
Dom molitve SB/Laudato/F.P.
Fotograf
Dom molitve SB
Objavljeno:
 
03.03.2023 08:07

 

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati čak 7 govornika te slaviti uz 5 voditelja slavljenja.

Ovaj već tradicionalni događaj održava se deveti put, a ovogodišnja je tema: 'OTVORI NEBO!' Na prethodnim VATRA seminarima imali smo priliku svjedočiti brojnim obraćenjima i iscjeljenjima. Mnogi životi promijenili su se upravo na ovom seminaru koji okuplja petstotinjak ljudi svih životnih dobi iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja. Seminar VATRA prilika je za zajedništvo, rast u vjeri i produbljivanje odnosa s Bogom.

GOVORNICI I VODITELJI SLAVLJENJA

Na seminaru će govoriti: Bartol Pešorda, osnivač i voditelj Doma molitve SB; Damir Zukan, koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom; Niko Rončević, voditelj zajednice Ješua te Zagovorne mreže za Hrvatsku; Vera Zefić, teologinja i voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir; Toni Župarić, voditelj Doma molitve Orašje; brat Danijel Čović, teolog te vlč. Krunoslav Karas, župnik župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju i duhovnik Doma molitve SB.

Slavljenje će voditi voditelji slavljenja u Domu molitve SB: Sebastijan Pešorda, David Pešorda, Kristina Kudrić, Marija Pešorda te Petar Buljan iz zajednice Božja pobjeda.

MOGUĆNOST PRAĆENJA SEMINARA ON-LINE

I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara on-line potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara.

KAKO SE PRIJAVITI?

VATRA seminar započet će u petak 17. ožujka u 17 sati u svečanoj dvorani Prestige, Ulica 108. brigade ZNG (stara adresa: Dr. Mile Budaka 1), a završit će u nedjelju 19. ožujka u 14 sati. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno na društvenim mrežama te mrežnoj stranici Doma molitve. Prijaviti se možete ovdje, a sve informacije i upute možete pronaći na našim društvenim mrežama te mrežnoj stranici vatraseminar.com.

vatra

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: