Velikom koncertu "Domu mom" pridružili se Zorica Kondža i Tiho Orlić

Velikom koncertu "Domu mom" pridružili se Zorica Kondža i Tiho Orlić

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada.

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
31.10.2023 13:37

 

Već su prve najave koncerta 'Domu mom' navijestile da se radi o spektaklu. Nizu poznatih imena hrvatske glazbe koja će sudjelovati na velikom koncertu domoljubne glazbe u Areni Zagreb nastavljaju se pridruživati i drugi izvođači. Svoje sudjelovanje potvrdili su tako i Zorica Kondža i Tiho Orlić. Oni će 13. siječnja 2024. zapjevati neke od najljepših pjesama domovini zajedno uz ranije potvrđene izvođače: Mate Bulić, Dražen Zečić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice i Vokalisti trogirske katedrale.

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, a izvršna producentica Ksenija Abramović. Laudato TV, koji je kao organizator koncerata 'Progledaj srcem' afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknute i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.  

Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

domu mom

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: