[VIDEO] Najava proslave Stepinčeva 2021. godine: 'Slijedimo njegov primjer'

[VIDEO] Najava proslave Stepinčeva 2021. godine: 'Slijedimo njegov primjer'

– Želimo taj dan na poseban način proslaviti, ući u ljepotu tog dana, zazvati njegov zagovor i slijediti njegov primjer – kazao je mons. Zlatko Koren.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
09.02.2021 17:58

Na spomendan bl. Alojzija Stepinca, u srijedu 10. veljače 2021. godine, u 17 sati, kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, predslavit će središnje euharistijsko slavlje ispred potresom ranjene zagrebačke prvostolnice.

– Svaki dan nam je darovan dan. Među danima jedne godine postoje dragocjeni dani, a jedan takav je i 10. veljače, kada se spominjemo rođenja za nebo blaženog Alojzja Stepinca, svjedoka čiste savjesti. Želimo taj dan na poseban način proslaviti, ući u ljepotu tog dana, zazvati njegov zagovor i slijediti njegov primjer. Neka ljubav uz proslavu blagdana Alojzja Stepinca na nov način zablista upravo onako kako je zablistala u onima koji su puna srca nedavno priskakali u pomoć onima koji su stradali u potresu – kazao je mons. Zlatko Koren, kanonik zagrebačkog kaptola.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja