Vraća se 'Hrvatsko nadzemlje' – tema su talenti

Vraća se 'Hrvatsko nadzemlje' – tema su talenti

Sutra u 20:30, a tribinu možete pratiti online.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Hrvatsko nadzemlje
Objavljeno:
 
19.10.2021 08:56

 

U srijedu 20. listopada u 20:30 sati, na Facebook stranici i YouTube kanalu 'Hrvatskog nadzemlja' bit će prikazana prva ovosezonska tribina s 'Hrvatskim nadzemljem' na temu: 'Talenti'.

Gošća predavačica bit će Ivona Zgrabljić, osnivačica programa 'Edukator i Kreator' te voditeljica projekta 'Talent4You', javlja Ured za pastoral mladih SMN-a.

'Hrvatsko nadzemlje' projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest.

Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Sam naziv daje naslutiti razlog nastanka projekta koji želi biti reakcija na sve one negativnosti u našemu društvu o kojima se svakodnevno sluša.

'Nadzemlje' je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati 'hrvatskim podzemljem' te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da, živeći te vrijednosti u svom životu, mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

HRVATSKO NADZEMLJE

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja