Vrijeme za razgovor: Vođe među nama

Vrijeme za razgovor: Vođe među nama

Gost tribine poznati je rukometni trener i bivši izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić.

Autor
Centar Ignacije/Laudato/G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.04.2023 21:11

 

Pozivamo vas na prvu u nizu ciklusa tribina: Vrijeme za razgovor: Vođe među nama, koja će se održati u petak 28. travnja u 18 sati, u dvorani Hrvatskog kulturnog društva Napredak, na adresi Bogovićeva 1 u Zagrebu. Gost tribine poznati je rukometni trener i bivši izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić, koji će s paterom Tvrtkom Barunom razgovarati o bogatoj sportskoj karijeri, ostvarenim uspjesima te leadershipu u sportu.

Tribine ''Vrijeme za razgovor'' održavaju se u sklopu programa ''Akademija za kršćansko vodstvo'' s ciljem edukacije i promicanja koncepta vodstva te formacije mladih vođa za izazove, reforme i obnovu svijeta i Crkve. Fokus ciklusa tribina je na predstavljanju istaknutih pojedinaca u društvu koji su tijekom svog karijernog puta i života utjecali ili utječu na poslovnu, društvenu i crkvenu zajednicu te na tematiziranju njihova načina vođenja ljudi, timova i zaposlenika.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: