Za točno mjesec dana četvrti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Za točno mjesec dana četvrti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Mladi župe Voloder organiziraju četvrti koncert duhovne glazbe ''Ljiljani – pjesma za nebesa'' koji će se održati 17. lipnja s početkom u 21:00 u Voloderu.

Autor
Kristijan Jalšić/Laudato/F.P.
Fotograf
Bernarda Buden
Objavljeno:
 
17.05.2022 11:51

 

Koncert je posvećen zaštitniku župe, sv. Antunu Padovanskom, a ove godine posebnost ''Ljiljana'' jest u tome što će se oni održati u sklopu četvrtog hrvatskog Mladifesta, koji će ove godine također biti u Voloderu, 17. – 19. lipnja.

Prošle godine na koncertu su nastupile sestre Palić, Dominik Lučić i Marko Kutlić, a ove godine nastupit će Ivana Husar Mlinac, Stjepan Lach, Marina Matošević i grupa ''Afterlife'' . Kao posebni gosti koncerta pojavit će se mladi svirači Katarina i Martin Kutnar na violini i violončelu te slikarica Eva Vukina koja će tijekom koncerta slikati i pokloniti svoju sliku najsretnijem posjetitelju na kraju koncerta. Molitveni dio koncerta predvodit će fra Goran Azinović, a voditelj koncerta bit će Marin Periš.

''Tema ovogodišnjeg koncerta je revolucija. Želimo vratiti čovjeka njegovim prvobitnim korijenima – Bogu. Želimo zaustaviti rat, mržnju i zlo koje vlada među ljudima. Želimo napraviti revoluciju u današnjem iskrivljenom odnosu čovjeka i Boga i obnoviti odnos među njima'' – naglašava Kristijan Jalšić, jedan od animatora župe Voloder i organizator koncerta.

Oni koji ne će fizički biti prisutni, program će moći pratiti preko videoprijenosa na Facebook stranici župe Voloder i ''Mladifesta Hrvatska'' te ''Maria Vision'' televizije iz Međugorja.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: