Zahvalimo majci za dobrotu, a najsiromašnijoj djeci darujmo Marijine obroke!

Zahvalimo majci za dobrotu, a najsiromašnijoj djeci darujmo Marijine obroke!

U tijeku je kampanja “Majci za ljubav” povodom Majčinog dana koja traje do 12. svibnja. Ovog Majčinog dana možete pokazati majci, najvažnijoj ženi u Vašem životu, koliko Vam znači tako da u njeno ime nahranite jedno ili više gladne djece.

Autor
Marijini obroci Hrvatska/Laudato/F.P.
Fotograf
Marijini obroci Hrvatska
Objavljeno:
 
04.05.2024 11:53

 

Posebno je dirljiva priča majke Fitsum iz sušom i brutalnim sukobima pogođenom Etiopijom. Ona pokušava svojoj djeci dati komad kruha kad god može, ali im to nikad nije dovoljno. Stalno je zabrinuta i osjeća strah za budućnost jer joj je suprug umro tijekom rata ostavljajući je da sama skrbi za Aradech i njezinu braću i sestre. U samo nekoliko godina ova, nekada sretna, obitelj doživjela je dramatične promjene u životu. Njezina jedanaestogodišnja kći Aradech, nekoć odlična učenica, sada se bori ostati budna tijekom dana zbog gladi koju osjeća, a zbog toga joj i ocjene pate. Majka Fitsum i ostali roditelji nadaju se kako će program prehrane Marijinih obroka zaživjeti u njihovoj školi i dati im tračak nade. Pročitajte više o ovoj priči na internet stranici Marijinih obroka.

"Niti jedan poklon majci nikada neće biti dovoljno dobar kao njen poklon tebi - život." nepoznati autor

Samo su 22 eura dovoljna kako bi jednom djetetu osigurali godinu dana obrok u školi. Zahvalimo svojoj majci za hrabrost, nježnost, snagu, toplinu i život darujući Aradech i drugoj djeci obroke. Čestitke i balzam za usne koje sponzorira Zorina mast možete naručiti preko internet stranice. Sve naručene čestitke do 8. svibnja šalju se poštom, a naručene do 10. svibnja email-om ili osobno u info centrima Marijinih obroka na adresama: Ilica 29, Zagreb, Petra Krešimira IV. br. 2, Slavonski Brod, Ulica slobode 24, Split.

Na Facebook i Instagram profilima Marijinih obroka možete pronaći zanimljive recepte poznatih kuhara, pročitati priče majki iz programskih zemalja i upoznati majke volonterke iz Hrvatske.

 

Podaci za uplatu:

Primatelj: Marijini obroci, Ilica 29, Zagreb

IBAN: HR7923600001102102666

Model: 00, poziv na broj: 2024, Opis plaćanja: Majci za ljubav

Za uplate iz inozemstva SWIFT: ZABAHR2X

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: