Papa Benedikt XVI. cijepit će se protiv koronavirusa

Papa Benedikt XVI. cijepit će se protiv koronavirusa

Vatikan je naručio oko 10 000 doza Pfizer/Biontech cjepiva, što je dovoljno za unutarnje potrebe, zaposlene pri Svetoj Stolici, njihove obitelji i umirovljenike.

Autor
IKA/Laudato/M.D.
Fotograf
nedjelja.ba
Objavljeno:
 
12.01.2021 18:38

 

Osobni tajnik Pape u miru, nadbiskup Georg Gänswein, izjavio je za agenciju Kathpress da će se Benedikt XVI. (93) kao i cijelo njegovo kućanstvo u samostanu Majke Crkve cijepiti protiv Covid-19 čim to u Vatikanu bude moguće, izvijestila je IKA.

U televizijskom intervjuu za Canale 5, u nedjelju, papa Franjo najavio je da se prijavio za cijepljenje ovoga tjedna, 'jer to se mora učiniti', dodajući da bismo se s etičkoga gledišta svi morali cijepiti, jer u suprotnom ne ugrožavamo samo svoj, već i tuđe živote.

Voditelj vatikanske zdravstvene službe Andrea Arcangeli potvrdio je da je Vatikan naručio oko 10 000 doza Pfizer/Biontech cjepiva, što je dovoljno za unutarnje potrebe, zaposlene pri Svetoj Stolici, njihove obitelji i umirovljenike.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Vatikan

Još iz rubrike: